dilluns, 10 de desembre del 2012

El diputat de la bicicleta aparca el cotxe en una parada de l'autobús de Sueca



El diputat de la bicicleta va aparcar, al voltant del migdia del passat dilluns 3, dimarts 4 o dimecres, dia 5 de desembre, en la parada del bus urbà que n'hi ha a l'Avinguda José Maiques de Sueca, enfront de Centre de Salut. Semblava que tenia pressa i el va deixar on millor li va paréixer. Segons testimonis presencials anava camí de la Mancomunitat de la Ribera Baixa, organisme del qual és vice president. Orquestrà el xou de la bicicleta  ("numeret" li diuen al meu poble) per a anar al Congrés de Diputats; per a recórrer els 400 metres que n'hi ha entre el seu domicili i l'Ajuntament de Sueca també practica l'esnobisme dels pedals… i per a anar a la mancomunitat que està dins dins d'un radi de 900 metres de sa casa, tira mà del cotxe... i aparca on vol. "¡La calle es mia!" que va dir Manuel Fraga Iribarne que, per cert, també va ser diputat.. sense bicicleta! Toni Pedals / SUECA

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo he aparcat en eixe lloc un fum de vegades per agafar cita prèvia (com per telèfon no puc per les retallades en sanitat del PP).

Com que sóc de El Perelló també aparque moltes vegades mal en Sueca perquè tinc que portar als meus fills a escola perquè el PP no ha invertit en la millora de les nostres escoles.

Tinc a ma mare que al llit tot el dia i he de pagar a una xica per a que la cuide i no cobre ajudes perquè el PP ha suprimit les ajudes a la Dependència.

A més sóc funcionari i m'han eliminat la paga extra de Nadal perquè el PP així ho ha volgut, mentre li està abocant un fotimer de diners als bancs.

Etc... etc...

Què és més important on aparca un regidor-diputat o les retallades econòmiques i socials dels governs de la dreta extrema del PP?

Anònim ha dit...

Vinga va... seguim amb el joc de qui aparca pitjor si Ramirez o Baldo... Ahi estem fent critica política intel.ligent. Per favor no seguiu més el joc ja i parlem de les coses que intreresen i no de les coses que ells volen que parlem.

Anònim ha dit...

Estic amb tú,molt bona resposta!

Anònim ha dit...

Açò també és un de tants temes per desviar l'atenció dels vertaders problemes com són les retallades de l'educació, de la sanitat, l'atur, etc... ?

Anònim ha dit...

No saps d'on venia, per tant és una tonteria dir que viu prop.
Qui no ha aparcat malament a Sueca??? Qui??? xD

Anònim ha dit...

Un pais en urgencies, una provincia en la UVI y un poble passant-ho ben malament...molt be, continueu així... vosaltres a lo vostre!

Anònim ha dit...

M'agradaria saber qui te tan poca feina com per anar perseguint el cotxe de baldo a veure si aparca com cal o no... Xk no ens fixem en la seva feina? En el que realment ens interesa dels politics i no en tonteries com aquesta? Vinga va! Aço soles pasa a sueca...

Anònim ha dit...

Si tantes urgències té el País, si tant d'estat d'emergència n'hi ha, si on aparca el diputadet de le besicleta no té importància i l'importat és tot l'altre ¿què feu ací diguent el que han de fer els altres i no exim al carrer?

N'hi ha que diu una cosa i després en fa altra... que ja el coneixem cada dia més!

Anònim ha dit...

BALDEROS QUE SOU TOTS UN QUADRILLA DE BALDEROS . VINGA QUE VOS CAU LA BAVA ESCOLTANT AL GURU DE LA BESICLETA

Anònim ha dit...

Açò no es tracta de que si este puto país funciona bé o funciona malament, funciona malament i això tots ho sabem, si poses un comentari sobre la foto és per a opinar si et pareix bé que un Regidor-Diputat aparque malament, ja que si la tuo jo aparquem malament, segur que ens denuncien i ningú ens lleva la multa i segur que el Sr.Diputat no paga cap multa, per la qual cosa no té cap dret a deixar el cotxe en una parada d’autobús, ni té ell dret, ni tu ni jo.
El que ha de fer el Diputat ciclista és donar voltes com fem la majoria de la gent per a poder aparcar en el carrer.

PACO REJOLA ha dit...

Sempre passa el mateix
QUI TÉ QUE DONAR LLUM DÓNA FUM

Anònim ha dit...

Quina manera de fer demagògia barata. Després volem que qui governa un pais ho faça de puta mare i resulta que en un poblet com Sueca vos monteu estes pirules i només hi ha odi i enveja.
Jo no tinc cap tendència per cap partit, però crec que comentar on estaciona o deixa d'estacionar el so Baldo crec que és algo que sols utilitza gent que no té altra forma de fer-li mal a una persona. Ojalà totes les injusticies que fan els polítics o la gent amb poder foren com esta.
A l'altra que siga algo amb més trellat.
Me caguenlostia !!!

Anònim ha dit...

És una manera de tirar pel terra a l'oposició molt rastrera.

Anònim ha dit...

qui té que donar llum dóna fum i diu que els demés són demagogs. Ale aneu i renteuvos

Anònim ha dit...

Demagogia es el mal gobierno del pueblo
així que menys toirar-li la culpa als demés, menys fantasmes, menys cara dura, menys ganduleria i més ètica

INDIGNAT ha dit...

AL QUART DE DALT DEL MEU COMENTARI
I colló com s'ensenyeu des del el primer dia que xupen del pot.
Deixa de tindre la cara tan redura i para de tirar-li les culpes a qui som governats.
Cínics que spou uns cínics

Anònim ha dit...

PER AL SALVAPÀTRIES QUE PARLA D'UN PAÍS D'URGÈNCIES:

Que tindrà que vore que un xulo aparque on li done la gana en l'estat de l'economia??
Jo ho sé: Un argumnent per amagar les pròpies contradiccions i misèries!!

Anònim ha dit...

Per a l'INDIGNAT i per al.lusions, a no ser que s'haja equivocat contant.
Tú no tens ni puta idea de res, eixa per a començar. No em clave en qui governa o deixa de governar, sols he dit que s'ha utilitzat la demagògia barata per a tirar pel terra a l'oponent o contrari o com collons vullgau dir-li.
I quan veig que s'utilitza eixe mètode tan rastrer em donen ganes d'enviar a tots a fer la mà, per tant, et dic que te'n vajes a fer la mà.
I si ara ets o formes part dels qui governen, perquè ho has dit, ja tinc clar quina gentola tenim xuclant del pot.
Encara dius que som cínics... mecaguendeuienlostia.

Anònim ha dit...

Ara es striper, estaria fent una actuació deixeu al xiquet colló !!!!!